Ќе биде ли избришан и „Цар Борис Трети“ од Централниот регистар?

По состанокот на Комисијата за употреба на историските имиња утре, ќе се поднесе извештај врз основа на … Продолжи со читање Ќе биде ли избришан и „Цар Борис Трети“ од Централниот регистар?