Казни од 12 500 евра за градилиштето поради кое пропадна улицата зад Универзална

Ова градилиште неколкупати беше затворено од градежната инспекција, но инвеститорот на своја рака ги отстрануваше заштитните инспекциски … Продолжи со читање Казни од 12 500 евра за градилиштето поради кое пропадна улицата зад Универзална