Касами за неодењето кај Рама: Не сакавме да ни се повтори искуството со фамозната тиранска платформа

Знаеме за големата фама што се создаде во Северна Македонија, за фамозната тиранска декларација. Ако еднаш доживеавме … Продолжи со читање Касами за неодењето кај Рама: Не сакавме да ни се повтори искуството со фамозната тиранска платформа