Карпентер: Постигнат е договор за претседавачот со ОБСЕ за наредната година, Русија останува изолирана во рамки на Организацијата

За прашањата поврзани со претседавањето со Организацијата за следната година, постојаниот претставник на САД во ОБСЕ информираше … Продолжи со читање Карпентер: Постигнат е договор за претседавачот со ОБСЕ за наредната година, Русија останува изолирана во рамки на Организацијата