Карантин во Шангај: Кој не покаже негативен тест, не добива храна

Во јавноста се појавија пораки од луѓето кои се во карантин на мрежата „ВиЧет“, кои се жалат … Продолжи со читање Карантин во Шангај: Кој не покаже негативен тест, не добива храна