Како ќе се идентификуваат гласачите на 17 октомври

Предвидена е посебна процедура за гласачите што не се запишани во Избирачкиот список, а ги исполнуваат условите, … Продолжи со читање Како ќе се идентификуваат гласачите на 17 октомври