Како изгледа претседателскиот апартман во болницата каде што е хоспитализиран Трамп

Неименуван, добро информиран извор рекол дека виталните функции на претседателот во последните 24 часа се загрижувачки и … Продолжи со читање Како изгледа претседателскиот апартман во болницата каде што е хоспитализиран Трамп