Кадриески е надвор од животна опасност, соопштија од ВМА во Софија по направените испитувања

По приемот на Воено-медицинската академија во Софија, на копретседателот на бугарското здружение „Шемето“ му биле направени сите … Продолжи со читање Кадриески е надвор од животна опасност, соопштија од ВМА во Софија по направените испитувања