Јапонија: Земјотрес со јачина од 7,3 степени го погоди регионот Фукушима каде што пред 11 години се случи нуклеарна катастрофа

Земјотресот со јачина од 7,3 степени според Рихтеровата скала го погоди истото подрачје како и во 2011 … Продолжи со читање Јапонија: Земјотрес со јачина од 7,3 степени го погоди регионот Фукушима каде што пред 11 години се случи нуклеарна катастрофа