Јанкулоска ја отфрла вината во „Таргет-Тврдина“: Секогаш ќе има луѓе како Грујевски кои не избираат начин да ја остварат целта

Ексминистерката побара ослободителна пресуда и им порача на судиите да не подлегнат на притисокот. Рече дека била … Продолжи со читање Јанкулоска ја отфрла вината во „Таргет-Тврдина“: Секогаш ќе има луѓе како Грујевски кои не избираат начин да ја остварат целта