Јанев пред средбата со Заев: Бугарија нема да ја одобри преговарачката рамка во сегашната форма

Не само привремената влада, туку и парламентот, со својата Декларација од 2019 година, даде јасни упатства каква … Продолжи со читање Јанев пред средбата со Заев: Бугарија нема да ја одобри преговарачката рамка во сегашната форма