Избрани шест од вкупно 12 поротници за судењето против Доналд Трамп

Поранешниот американски претседател се товари дека преку својот адвокат ѝ исплатил 130 000 долари на Сторми Даниелс … Продолжи со читање Избрани шест од вкупно 12 поротници за судењето против Доналд Трамп