Избрана новата Влада на СДСМ и на ДУИ – со 62 гласа „за“ и 51 „против“

Заев, во завршното обраќање како мандатар, испрати порака за соработка до опозицијата Избрана е новата Влада на … Продолжи со читање Избрана новата Влада на СДСМ и на ДУИ – со 62 гласа „за“ и 51 „против“