Изборот на надзорот за коридорите 8 и 10 беше транспарентен, велат од ЈП за државни патишта

Постапката за избор на надзор и правен трансакциски советник за изградба на Коридорот 8 и Коридорот 10, … Продолжи со читање Изборот на надзорот за коридорите 8 и 10 беше транспарентен, велат од ЈП за државни патишта