Избори во Шпанија: Конзервативците победија, но немаат мнозинство во парламентот

Иако и двата табора имаат причина да бараат успех во вчерашните избори, како што наведува Би-би-си, резултатот … Продолжи со читање Избори во Шпанија: Конзервативците победија, но немаат мнозинство во парламентот