Избори во САД: Републиканците водат во Претставничкиот дом, тесна трка за Сенатот со предност на демократите

Според проекциите, победата на Републиканците во Конгресот е речиси извесна, додека трката за Сенатот продолжува, но се … Продолжи со читање Избори во САД: Републиканците водат во Претставничкиот дом, тесна трка за Сенатот со предност на демократите