Изборен пресврт во Чешка: Премиерот Бабиш призна победа на опозицијата

Во петокот и денеска на гласање излегоа 65,67 проценти од избирачите, а неколку дена пред парламентарните избори … Продолжи со читање Изборен пресврт во Чешка: Премиерот Бабиш призна победа на опозицијата