Ивановска: Антикорупциска го доби договорот со „Бехтел и Енка“, тим од четворица советници ќе го анализира

Ивановска рече дека не може да каже рокови, но нагласи дека тој предмет им тежи најмногу и … Продолжи со читање Ивановска: Антикорупциска го доби договорот со „Бехтел и Енка“, тим од четворица советници ќе го анализира