Итно ќе бидат анкетирани контактите на Амди Бајрам, велат од Министерството за здравство откако се утврди дека бил позитивен на ковид-19

Од Министерството за здравство апелираат сите што имале контакт со починатиот поранешен пратеник да соработуваат со епидемиолозите, … Продолжи со читање Итно ќе бидат анкетирани контактите на Амди Бајрам, велат од Министерството за здравство откако се утврди дека бил позитивен на ковид-19