Италија сѐ поблиску до целосен карантин – во еден ден 21 илјада заразени и 347 починати

Според локалните медиуми, ситуацијата во овие градови сѐ повеќе потсетува на почетокот на пандемијата, пред една година, … Продолжи со читање Италија сѐ поблиску до целосен карантин – во еден ден 21 илјада заразени и 347 починати