Истражна постапка за злоупотреба на службената положба против висок владин функционер, Обвинителството ќе бара притвор

Во периодот од април 2021 година до јануари 2022 година, со искористување на својата службена положба првоосомничениот … Продолжи со читање Истражна постапка за злоупотреба на службената положба против висок владин функционер, Обвинителството ќе бара притвор