Истрага за автобуската несреќа: Бугарските обвинители ги отфрлаат верзиите за туби со гориво и за терористички акт

Сарафов рече дека досегашната истрага води кон тоа дека повеќето патници во автобусот починале од задушување со … Продолжи со читање Истрага за автобуската несреќа: Бугарските обвинители ги отфрлаат верзиите за туби со гориво и за терористички акт