Историската вистина не може да се промени со договор ниту со протокол, порача Пендаровски за Илинден од Водно

-Ако македонскиот народ не подлегнал на обидите за асимилација, денационализација и историски ревизионизам во периодите кога бил … Продолжи со читање Историската вистина не може да се промени со договор ниту со протокол, порача Пендаровски за Илинден од Водно