Истече рокот за самокандидирање во СДСМ: Четворица се пријавија на изборите за наследник на Заев

Владејачката партија ги закажа за 12 декември вонредните избори за лидер, на кои право на глас ќе … Продолжи со читање Истече рокот за самокандидирање во СДСМ: Четворица се пријавија на изборите за наследник на Заев