Иран ја спроведе првата егзекуција поради неколкумесечните антивладини протести во земјата

Ова е првата егзекуција поврзана со антивладините протести во Иран што беше јавно објавена од државните медиуми … Продолжи со читање Иран ја спроведе првата егзекуција поради неколкумесечните антивладини протести во земјата