Инциденти пред одржувањето на „Европрајд“ во Белград

Како што јави „Н1“, двајца учесници на собирот против „Европрајд“ се приведени во близина на црквата „Свети … Продолжи со читање Инциденти пред одржувањето на „Европрајд“ во Белград