Инцидент на јутјуб-каналот на Собранието го прекина реферирањето на Димовски

Комисиската седница на која директорот на АНБ реферираше за случајот со Онишченко беше затворена за јавноста, но … Продолжи со читање Инцидент на јутјуб-каналот на Собранието го прекина реферирањето на Димовски