Институциите заштедиле 20 отсто струја во септември, најдомаќини биле во Култура, а најтрошаџии во Локална самоуправа

„Доколку се анализираат податоците од електродистрибуција за потрошувачката на електрична енергија на Владата, административните објекти на министерствата, … Продолжи со читање Институциите заштедиле 20 отсто струја во септември, најдомаќини биле во Култура, а најтрошаџии во Локална самоуправа