Институт за воени студии: Украинците открија дека Русите планираат лажни напади врз Белорусија

ИВС исто така наведува дека руската влада продолжува да ја зголемува контролата врз рускиот информативен простор. Еден … Продолжи со читање Институт за воени студии: Украинците открија дека Русите планираат лажни напади врз Белорусија