Инфективна клиника: Мигрантот суспектен на мајмунски сипаници е негативен

Од Клиниката за инфективни болести за МИА потврдиле дека е хоспитализиран мигрант суспектен на мајмунски сипаници, кој … Продолжи со читање Инфективна клиника: Мигрантот суспектен на мајмунски сипаници е негативен