Индекс на владеење на правото: С Македонија на 63. место, пред нас е Косово, зад нас се Србија, Албанија, БиХ

Како примери за владеење на правото се скандинавските земји, додека на дното на листата се Венецуела, Камбоџа … Продолжи со читање Индекс на владеење на правото: С Македонија на 63. место, пред нас е Косово, зад нас се Србија, Албанија, БиХ