Има ли несакани ефекти кај здравствените работници што се вакцинираа против ковид-19

Со руската вакцина веројатно ќе почне да се имунизира постарото население, размислувањата на здравствените власти се тоа … Продолжи со читање Има ли несакани ефекти кај здравствените работници што се вакцинираа против ковид-19