ИК на ВМРО-ДПМНЕ ја прифати иницијативата за референдум, а како ќе гласи прашањето допрва ќе се консултира со експерти

Генералниот секретар на партијата смета дека народот на референдум ќе се спротивстави на, како што рече, антимакедонското … Продолжи со читање ИК на ВМРО-ДПМНЕ ја прифати иницијативата за референдум, а како ќе гласи прашањето допрва ќе се консултира со експерти