И вакцинираните во Србија ќе може да добијат ковид-пропусница во земјава

Електронските ковид-пропусници што ги подготвуваат здравствените власти од следната недела ќе бидат достапни за граѓаните и тие, тврди … Продолжи со читање И вакцинираните во Србија ќе може да добијат ковид-пропусница во земјава