И третиот обид за избор на спикер на бугарскиот парламент е неуспешен

За функцијата во моментов има четворица кандидати – Росен Желјазков од ГЕРБ-СДС, Петар Петров од Преродба, Кристијан … Продолжи со читање И третиот обид за избор на спикер на бугарскиот парламент е неуспешен