И Стоилковски влезе во „војна“ со Коневски

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски, го обвини Коневски дека поседува стан и деловен простор во спорната зграда … Продолжи со читање И Стоилковски влезе во „војна“ со Коневски