И Иницијатива „О2“ бара повлекување на планот за Мал Ринг

Граѓанската „Иницијатива О2“ дава поддршка и се приклучува кон барањето да се повлече Деталниот урбанистичкиот план (ДУП) … Продолжи со читање И Иницијатива „О2“ бара повлекување на планот за Мал Ринг