И Беса со услов: Ќе даде поддршка за уставни измени за Бугарите ако „20 проценти“ се замени со „албански јазик“

Досега со ваков услов излезе и АА, чиј в.д. претседател, Арбен Таравари, смета дека за ваква уставна … Продолжи со читање И Беса со услов: Ќе даде поддршка за уставни измени за Бугарите ако „20 проценти“ се замени со „албански јазик“