Хрватска протерува 24 дипломати и службеници од руската амбасада во Загреб

На рускиот амбасадор во Загреб му било укажано оти вкупно 18 руски дипломати и шест члена на … Продолжи со читање Хрватска протерува 24 дипломати и службеници од руската амбасада во Загреб