Хоти: Договор меѓу Косово и Србија е можен само со меѓусебно признавање

Косовскиот премиер Авдулах Хоти најави дека утре во Брисел ќе започнат преговорите меѓу Косово и Србија. Хоти … Продолжи со читање Хоти: Договор меѓу Косово и Србија е можен само со меѓусебно признавање