Хонорарците доброволно ќе плаќаат придонеси, данокот на средствата за менструална хигиена ќе биде 5 проценти

Ковачевски информира дека новина во однос на повласетените даночни стапки ќе биде тоа што за подобрување на … Продолжи со читање Хонорарците доброволно ќе плаќаат придонеси, данокот на средствата за менструална хигиена ќе биде 5 проценти