Холандија изразила загриженост до македонската влада за измените во Kривичниот законик

„Имав контакт и со холандскиот амбасадор и со претставници од Хаг. Изразија загриженост и рекоа дека натаму … Продолжи со читање Холандија изразила загриженост до македонската влада за измените во Kривичниот законик