Херсон: Еуфорија, полициски час и обид за враќање на нормалниот живот во градот

Украинските власти работат на враќање на градот во „нормален живот“, рече шефот на регионалната воена администрација, Јарослав … Продолжи со читање Херсон: Еуфорија, полициски час и обид за враќање на нормалниот живот во градот