Харадинај ја напушти средбата со Курти, не добил објаснување зошто се прекинати односите со САД

Бев принуден да ја напуштам средбата бидејќи Курти држеше предавање и не ни објасни зошто ги прекинал … Продолжи со читање Харадинај ја напушти средбата со Курти, не добил објаснување зошто се прекинати односите со САД