Хаос во ДИК, рачно се проверуваат записници, симулацијата на мандати е проблематична

Веб-страницата на Државната изборна комисија (ДИК) повторно не функционира во последниот еден час. Сѐ уште нема конечни … Продолжи со читање Хаос во ДИК, рачно се проверуваат записници, симулацијата на мандати е проблематична