Хамас најави дека ќе го одложи ослободувањето заложници ако Израел не ја пропушти помошта за северна Газа

Вооруженото крило на палестинското милитантно движење Хамас денеска објави дека го одложува спроведувањето на вториот круг ослободување … Продолжи со читање Хамас најави дека ќе го одложи ослободувањето заложници ако Израел не ја пропушти помошта за северна Газа