Хакирана страницата на ОБСЕ во Македонија

На ова реагираа од опозициската ВМРО-ДПМНЕ , нагласувајќи дека Владата потрошила 5 милиони евра за претседавањето со … Продолжи со читање Хакирана страницата на ОБСЕ во Македонија