Груевски не смее да биде обвинет за „Шамарите во Центар“ зашто Иванов го помилува, смета неговиот адвокат

Експремиерот Никола Груевски не смее да биде обвинет во предметот познат како „Шамарите во Центар“ затоа што … Продолжи со читање Груевски не смее да биде обвинет за „Шамарите во Центар“ зашто Иванов го помилува, смета неговиот адвокат