Груби за оставката на Меџити: Нема разлики, тоа е лична одлука

Изминатиов период често се зборува за превирањата во ДУИ, главно конфликт меѓу струите во скопската организација на … Продолжи со читање Груби за оставката на Меџити: Нема разлики, тоа е лична одлука