Груби: Освен што се хармонизација со европското право, измените на Кривичниот законик се и ексклузивно барање на Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ

Првиот вицепремиер денеска одговарајќи на прашања во врска со измените на Кривичниот законик рече дека опозицијата, и … Продолжи со читање Груби: Освен што се хармонизација со европското право, измените на Кривичниот законик се и ексклузивно барање на Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ